Sötningsmedel

Information och fakta.
Användarvisningsbild
Lars Lindblom
Moderator
Inlägg: 43

Sötningsmedel

Inlägg#1 » tor 02 jul 2015, 15:37

SÖTNINGSMEDEL

Socker har det flesta klarat av att förstå, att det inte är nyttigt, men problemet är att det är många företag som lever på söta produkter. Det räcker att en kemikalie är söt i smaken, för att man skall jobba med att få den godkänd. Det är besvärligt när man bara har en sak som man vill ha och det är en söt smak. Man gör om vanligt socker till ett miljögift som inte bryts ner eller kan tas i upp i kroppen, Sucralose. Man gör vad som helst och använder enorma summor med pengar, för att få det godkänt och det finns ingen möjlighet att lita på köpta vetenskapsmän eller köpta studier. Det är jättelika multinationellaföretag som gör detta och de har pengar och vill ha kvar sina marknad.

Jag är helt övertygad om att enda sättet att klara sig i längden är att undvika socker helt och alla konstiga sockerersättningar är inte bättre.

Smakar det sött spotta ut det!!!

Den Olydige

(av Lars Lindblom 29 maj 2015 på Facebook)

Seppo
Inlägg: 4

Re: Sötningsmedel

Inlägg#2 » sön 05 jul 2015, 19:43

Smakar det sött, spotta ut det? Stekt lök, får i kål, inget socker tillsatt i min fars finska recept i vart fall men den smakar sött, mogna tomater, det finns säkert mycket mer?

Återgå till "LCHF"

Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: 1 och 0 gäst

cron